WELLNESSMALLIT 2019

02 

Kira Tiivola, 34

Olen on 34-vuotias Terveysvalmentaja, työhyvinvointivalmentaja, hyvinvointibloggaaja sekä ryhmäliikunnanohjaaja Helsingistä. Työssäni minua motivoi vuorovaikutteisuus sekä mahdollisuus auttaa ihmisiä heidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa liittyvissä tekijöissä.

Minun Tarinani
Suhtautumistani liikuntaan, ruokailuun sekä kehoon siivittää #inhimillinenote sekä armollisuus omaa itseään kohtaan: sinä et ole kone, eikä sinun pidäkään. Lisäksi #arkeatapahtuu eikä kaikkea hyvinvointia voi eikä tarvitse optimoida tai täydellistää. Tärkeintä on, että ensin hyväksyt itsesi sellaisena, kuin olet. Tämän jälkeen voit olla aidosti läsnä omassa tekemisessäsi ja muille.

Olen koulutukseltani myös ekonomi, elämäntaidon valmentaja sekä Mindfulness tunnetaitovalmentaja. Yrittäjyys on minulla verissä, ja tunnen suurta kiitollisuutta saadessani tehdä arvojani vastaavaa työtä. Työtä, jonka koen merkitykselliseksi. Työtä, joka antaa minulle merkityksen.

Haluan motivoida ja inspiroida sinua löytämään tasapainoa hyvinvointiisi ja sen oman juttusi – liittyi se sitten liikuntaan, ravintoon, työhön, palautumiseen, ihmissuhteisiin tai mielesi hyvinvointiin. Löydät paljon konkreettisia vinkkejä blogistani: coachingkira.fitfashion.fi .

Ihanaa kesää!
@coachingkira 

04

Satu-Lotta Kainulainen

Olen Satu-Lotta Kainulainen, 24v ja kotoisin Jyväskylästä. Olen liikunta-alan yrittäjä ja olen aina tiennyt että tulen suuntautumaan hyvinvointi-, ja liikunta-alalle töihin.

Mikä on kutsumuksesi?


Voisin sanoa alaa kutsumuksekseni. Uskon posiitiivisen ajattelun voimaan tässä elämässä ja että vain sinä itse ja ajatuksesi ovat onnellisuutesi ja hyvinvointisi tiellä.

Haluan tuoda julki, että oikeanlainen liikunta ja hyvinvointi vahvistavat minäkuvaa ja itsetuntemusta positiiviseen suuntaan. 

@satulotta 

05

Maija Haapanen, 27

Nimeni on Maija ja olen yksi tämän vuoden Fitnessmallifinalisteista. Olen 27-vuotias TFW-Turun valmentaja, personal trainer ja leikkaussalihoitaja. Pidän siitä, että saan auttaa muita ihmisiä niin fyysisen, kuin henkisen tasapainon löytämiseen.

Millainen olet?

Luonteeltani olen empaattinen ja avulias hyvän mielen lähettiläs ja muiden tsemppaaja. Omalta osaltani haluan jakaa vinkkejä toiminnalliseen treenaamiseen ja elämäntapojen muutokseen.

Ajattelin myös jakaa teille omia kokemuksiani ulkonäköpaineista, itsetunnosta ja pelkojen voittamisesta. Toivottavasti aiheet herättävät mielenkiintoa ja pääsemme keskustelemaan aiheista sosiaalisen median puolella.

@maijahenriikka

06

Maiju Riskala, 19

Moikka, mä oon Maiju, 20-vuotias elämänmyönteisellä asenteella ladattu energiapakkaus, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoista elämässä. Mä haluan omalla toiminnallani olla esikuva ja inspiroida muita panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja ottamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea – tämä oli yksi syy, jonka takia hain mukaan Fitnessmallikilpailuun.

Mitä on hyvintointi sinulle ?
Mulle hyvinvointi tarkoittaa hyvää oloa omassa kehossa ja etenkin hyvää oloa siellä oman pään sisässä: tärkeää on löytää elämään tasapaino sekä tietynlainen joustavuus ja armollisuus itseään kohtaan.

Ihminen on kokonaisuus, eikä hyvinvointikaan voi muodostua vain yhdestä palasesta, vaan se tarvitsee monia eri osia toimiakseen optimaalisesti.

Mun fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukevat vahvasti liikunta ja terveyttä tukeva ravitsemus. Urheilun ja liikunnan kanssa olen kulkenut käsi kädessä lähestulkoon koko pienen elämäni mittaisen taipaleen – takana on 7 vuoden kilpaurheilu-ura voimistelumatolla, jonka jälkeen siirryin valloittamaan tanssisalit.

Esteettisten lajien lisäksi liikun monipuolisesti sellaisilla tavoilla, joista saan energiaa ja positiivisuusboostin päälle – repertuaatiin kuuluvat erilaiset toiminnalliset treenit, kuntosali sekä mun ehdoton lemppari näin kesäisin: porrastreeni!

Tahdon myös innostaa muita liikkumaan ja olenkin tänä keväänä päässyt ohjaamaan lasten jumpparyhmiä ja nuorten kuntosaliharjoittelutunteja.

@maijuriskala 

07

Rosa Helenius, 23

23-vuotias mimmi täynnä ajatuksia ja asennetta. Mun intohimoihin kuuluu puhdas ruoka, raskas treeni ja kehonhuolto.

Miten elät elämääsi ?


Mä tahdon joka päiväisillä valinnoilla tehdä elämästäni hitusen parempaa, ja voida hyvin kokonaisvaltaisesti. Haluan myös jakaa muille vinkkejä hyvinvointiin, sekä kertoa omakohtaisesti siihen liittyviä asioita; hyviä kuin huonojakin.

Mun mielestä tärkeintä on löytää itselleen oikea polku, ja kulkea sitä pitkin. Oli sitten kyse mistä tahansa.

@heleniusrosa 

08

Sade Rajakallio, 19

Olen Sade Rajakallio, elämäniloinen energiapakkaus Vantaalta. Psyykkinen hyvinvointi, kuntosalitreeni ja lempeä suhtautuminen omaan kehoon ja terveyteen ovat mulle kaikki kaikessa. Olen löytänyt liikunnan ilon ja nautinnon vasta viime vuosina, ja nyt haluan kannustaa ihan jokaista löytämään sen – lempeästi ja kehoa kuunnellen tietenkin!

Kuka olen ?
Olen hyvinvointiin ja kuntosalitreenaamiseen intohimoisesti suhtautuva nuori nainen. Blogissani jaan treeni- ja ruokavinkkien lisäksi mielipiteitäni ja omia kokemuksiani treenaamisesta ja elämästä.

Tavoitteenani on kannustaa jokaista kohti terveellisempää elämää lempeästi ja ilon kautta.

@sadeleonoora

09

Sanna -Maija Aalto, 22

Olen Sanna-Maija 22- vuotias sairaanhoitaja opiskelija. Haluan tuoda teille kanavissani monipuolisia treenivinkkejä sekä säännölisten elämäntapojen tuomia hyvän olon fiiliksiä.

Hyvinvointi minulle?

Mulle on tosi tärkeää tuoda hyvinvointia esille kokonaisvaltaisesti eikä tiettyyn muottiin asettamalla. Jokaiselle varmasti löytyy se oikea tapa josta nauttia ja luoda elämäntapa. Olen harrastanut 15-vuotta jääkiekkoa, tanssia useamman vuoden ja nyt keskittynyt jonkin aikaa jo tavoitteelliseen salitreenaamiseen. Seuraava tavoitteeni olisikin lähteä haastamaan itseäni kisalavalle.

@s4nnis

10

Sanni Saarinen, 24

24-vuotias Helsingin yliopiston kasvatus- ja terveystieteiden opiskelija, tuleva liikuntaan suuntautunut luokanopettaja ja terveystiedon aineenopettaja, intohimoinen liikkuja sekä terveys- ja ravitsemusilmiöistä kiinnostunut tutkittuun tietoon nojaava ambivertti.

Oma fitness ?
Fitness- ja hyvinvointialalla itseäni kiinnostaa terveys ja sen moniulotteisuus. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi, jonka perustana ovat lepo ja ravitsemus. Terveyteen liittyvät yhteiskunnalliset ilmiöt sekä terveyskulttuuri ja sen ilmenemismuodot etenkin nuorten näkökulmasta. Millainen ihminen on nuorten mielestä terve? Millaista kehoa ja fyysisyyttä nuoret tavoittelevat?

Omat yliherkkyydet ja sairastelut ovat saaneet tutkimaan myös ravitsemusta, ruokaa ja ruokavalioita syvemmin. Eettisyys ja kestävä kehitys ovat asioita, joista mielestäni jokaisen tällä telluksella tepastelevan tulisi olla jollain tapaa kiinnostunut. Millaista ruokaa tulevaisuudessa syömme ja miten sen tuotamme? Maapallon väkiluvun kasvaessa on siirryttävä uudenlaisiin ruoantuotantotapoihin ja ruokaan; luomutuotanto, hyönteiset ja sirkat, tulevaisuutemme sekä jo nykypäivämme ruokaa.

Mukavuusalueeni:

Kuntosali, crossfit, hiihto, suunnistus.

Kaurapuuro, kookosöljy, marjat & hedelmät.

Sarkastisuus, tiede, tieto, dialogi.

@sannisade 

Seuraa meitä